Asiantuntijamme INTA:ssa

  • Tapahtumat
  • 14.5.2019

Tavaramerkkitiimimme asiamiehet Tom-Erik Hagelberg ja Jemina Koskela osallistuivat vuotuiseen INTA:n (International Trademark Association) Annual Meeting -konferenssiin, joka tänä vuonna järjestettiin Bostonissa. 

Konferenssi on maailman suurin tavaramerkkialan ammattilaistapahtuma. Se järjestetään vuosittain vaihtuvissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Tänä vuonna Bostonin tapahtumaan on osallistumassa ennätysmäisesti yli 11.000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. 

Tapahtuman aikana järjestetään lukuisia luentoja ja esityksiä, joissa voi käydä kuuntelemassa ja keskustelemassa viimeisimmistä uutisista, muutoksista ja käytännöistä alalla. Ennen kaikkea tapahtuma on kuitenkin oiva tilaisuus verkostoitua ja tavata yhteistyökumppaneita ja asiamiehiä ulkomaisista toimistoista. Tavaramerkkisuojan alueellisen luonteen johdosta asiamiehemme tekevät jatkuvasti töitä ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Näiden kumppanuussuhteiden toimivuus on ensiarvoisen tärkeää ja siksi onkin hyvä tavata näitä pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita sähköpostien ja puheluiden lisäksi välillä myös kasvotusten!

Jaa artikkeli