Laine IP:n tavaramerkkipraktiikalle Firm of the Year -palkinto

Laine IP:n tavaramerkkipraktiikalle Firm of the Year -palkinto Suomen osalta – Managing IP Awards 2024

 

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että Laine IP on voittanut Trademark Prosecution-kategorian Firm of the Year-palkinnon Suomen osalta Managing IP Awards 2024 -gaalassa. Tämä upea tunnustus myönnettiin meille Lontoon Hilton Park Lanen iltajuhlassa, missä IP-alan ammattilaiset kokoontuivat juhlimaan vuoden kohokohtia. Asiantuntijamme Tom-Erik Hagelberg oli paikalla vastaanottamassa palkintoa.

Brändin tunnettuuden ja digitaalisen näkyvyyden merkitys kasvaa jatkuvasti, mikä korostaa vahvan tavaramerkkisuojan tärkeyttä. Tavaramerkin suojaaminen on yrityksille elintärkeää, jotta ne voivat erottautua kilpailijoistaan ja suojata aineetonta omaisuuttaan. Me Laine IP:llä olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme juuri tätä – ensiluokkaista palvelua ja vahvaa suojaa eri IPR:n muodoille.

Tämä palkinto on kunnianosoitus kaikille Lainelaisille sekä erityisesti tavaramerkkitiimillemme; jokainen tiimimme jäsen on omalla panoksellaan osallistunut tämän saavutuksen eteen. Viime vuosi on vaatinut meiltä paljon, mutta yhteisen ponnistelumme ja sitoutumisemme ansiosta olemme pystyneet saavuttamaan merkittäviä tuloksia.

Haluamme samalla onnitella kaikkia muita illan aikana palkittuja. On mahtavaa olla osa näin innovatiivista ja dynaamista yhteisöä, joka vie IP-alaa eteenpäin.

Tämä palkinto inspiroi meitä jatkamaan työtä tavaramerkkien parissa, kehittämään palveluitamme ja ylittämään asiakkaidemme odotukset. Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luottamuksesta – se on meille suurin mahdollinen kunnia.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli