MIP: Laineelle Tier 1 -sijoitus tavaramerkkiasiamiestyössä

Meillä on ilo ilmoittaa, että Laine IP Oy on tunnustettu Tier 1 -toimistoksi tavaramerkkiasiamiestyössä Managing IP (MIP) -julkaisun vuotuisessa arvioinnissa. Tämä arvostettu tunnustus korostaa sitoutumistamme asiakastyöhön immateriaalioikeuksien alalla.

Viime vuonna saavutimme sijan Tier 1 -kategoriassa patenttiasiamiestyön ostalta ja tämä uusi tunnustus tavaramerkkiasiamiestyössä on osoitus asiantuntemuksestamme ja kyvystämme tarjota laadukasta palvelua molemmilla immateriaalioikeuksien osa-alueilla. Tunnustus alan yhtenä arvostetuimpana toimijana on paitsi suuri kunnia, myös osoitus tiimimme kovasta työstä ja omistautumisesta.

Uskomme, että tällaiset saavutukset heijastavat syvällistä ymmärrystämme IP-maisemasta ja kykyämme mukautua asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme ylpeitä voidessamme palvella monipuolista asiakaskuntaamme yksittäisistä keksijöistä suuriin monikansallisiin yrityksiin, sekä tarjota räätälöityjä ratkaisuja suojaamaan heidän innovaatioitaan ja brändejään globaalisti.

Kiitämme asiakkaitamme heidän luottamuksestaan ja hyvästä yhteistyöstä, jotka molemmat ovat keskeisiä asioita menestyksemme kannalta. Kiitämme myös henkilökuntaamme, jonka asiantuntemus ja sitoutuneisuus ovat mahdollistaneet tämän merkittävän virstanpylvään saavuttamisen.

Saat lisätietoja palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa suojaamaan immateriaalioikeuksiasi täältä.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli