Laine IP rekrytoi | Patenttiasiamies ICT-tiimiin

  • Avoimet työpaikat Uutiset
  • 1.3.2024

Oletko etsimämme henkilö?

Etsimme patenttiasiamiestä vahvistamaan huippuasiantuntijoista koostuvaa ICTM-tiimiämme. Meillä pääset hoitamaan monipuolisia asiamiehen tehtäviä ja halutessasi myös  haastavia projekteja, kuten väitteitä. Kannustamme asiamiehiämme kehittämään taitojaan esimerkiksi keskustelemalla ja sparraamalla vertaisten kesken. Tarjoamme myös kattavat kouluttautumismahdollisuudet esimerkiksi UPC:hen liittyen.

Laineella on matala organisaatio ja reilu meininki ilman turhaa pönötystä. Voit työskennellä Helsingin, Tampereen tai Turun toimipisteellämme, tuemme myös joustavasti hybridityötä. Laine IP on kokonaan työntekijöiden omistama ja eurooppapatenttiasiamiehellä on erinomaiset mahdollisuudet päästä yrityksemme osakkaaksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulla on jo kokemusta patenttiasiamiehen tai patentti-insinöörin työstä
  • Sinulla on yliopistotasoinen koulutus tietotekniikan, tietoliikennetekniikan,  automaatiotekniikan, sähkötekniikan, signaalinkäsittelyn, elektroniikan tai fysiikan alueelta.alueelta.

Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytyksenä tehtävässä.  Lisäksi arvostamme erityisesti, jos olet suorittanut eurooppapatenttiasiamiestutkinnon (EQE) tai osia siitä.

Ota yhteyttä ICTM-tiiminvetäjäämme Jussi Jaatiseen, (09) 6859 5687, jussi.jaatinen@laineip.fi

 

Patenttitoimisto Laine IP Oy on vuonna 1979 perustettu asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee lähes 60 patentti- ja tavaramerkkialan ammattilaista. Yritys panostaa vahvasti kansainvälisyyteen ja tarjoaa ainoana Suomessa amerikkalaisia ja eurooppalaisia suojaoikeuksia koskevat asiamiespalvelut saman katon alla. Kaikessa tekemisessämme korostuvat yrityksen keskeiset arvot: vastuun ottaminen ja asiakkaan edun ajaminen tehokkaasti ja sinnikkäästi, kaikkia osapuolia kunnioittaen.

Jaa artikkeli